Domov Pasovi Zapleteno Majice Nakit Torbice Neuvrščeni Kontakt  

Zapisi

Cirkus Kabaбré – Valentino Specijal

14.02.2011 Menza pri koritu. Cirkus Kabaбré – Valentino Special

“Žonglerji, klovni, akrobati in bradate žene! Pridite in se prepričajte na lastne oči. Enkratno doživetje, ki ga ne boste pozabili z lahkim srcem. Če mislite, da ste že videli pravi cirkus …

… ste ga verjetno res – ampak tega od Cirkus Kabaбré ne gre pričakovati.” Takole se je slišala reklama na Radiju Študent in znašel sem se tam v menzi. Na odru se je pričela odvijati čarovnija. Najprej antižongliranje, ki je osupnilo občinstvo, potem mojstrovine belorusa, skrivnosti treh src mlade žonglerke in še preden smo lahko zaprl usta od začudenja, sta na oder prikorakala slon in tiger ter z veličastnim paradiranjem navdušila prav vse. Sledila je točka s črno in belo magijo, kjer so pred nami na pol razrezali človeka in ga spet sestavili ob čarobnih zvokih basa. Ko sem že mislil, da sem videl vsa čudesa je na oder priplesala orientalska plesalka in vse kar lahko rečem je VAUUU! Cirkuški direktor, je bil med tem na večerji s poslovnim partnerjem, generalnim sponzorjem. Očitno so pogovori okoli poslov potekali uspešno, saj smo bili v drugem delu deležni nastopa skupine the RollingStones, ki so za sicer kratek (30sekun/pol minute) nastop prileteli v Ljubljano. Kratko a sladko. Belorus nam je pokazal še tri palice, bradata žena in mladi kastrat pa sta nam razkrila njun harmonični odnos. V tej noči čarovnij nam je Francoz razložil skrivnosti francoskega poljuba in nas pripravil do množičnega poljubljanja. Videli smo še eskima s haskijem, akrobatskega pastirja in ovco Beko, ki mimogrede, odlično igra harmoniko, grbavca, ki mu je poljub žabe odpravil grbo, akrobatske prostovoljce, žonglerske zapeljivce in še in še čudes. Čarovnija se lahko zgodi kadar koli in kjer koli, a včasih jo je težko ujeti v objektiv zato bo najbolje, da si jo naslednjič ogledate kar sami v Menzi pri koritu.

15.02.2011

Dobrodošli

Jahaš duh časa skozi sivine vsakdana in se ne meniš za ograje in meje, ki jih črtajo trendfriki. Namesto uhojenih poti iščeš divja prostranstva in se izgubljaš v neskončnosti. Črpaš iz globine narave in posedaš po mestnih ulicah. Trešpank lepi obliž na smisel tvojega življenja.


Kje smo, kdaj smo?

Grajska cesta 4, 4260 Bled
pon - pet: 12.00-19.00 sob: 10.00-13.00

Razišči Trešpank

Facebook

Sodelujemo s