Domov Pasovi Zapleteno Majice Nakit Torbice Neuvrščeni Kontakt  

Zapisi

Vsi ste isti

Svet je postal vas in na vasi se vsi poznamo med seboj. Vsaj na videz. Zato se tako zelo razveseliš, kadar najdeš tisto edino majico, ki je samo tvoja in te loči od drugih. Navlečeš si jo za najboljši žur in že samo s prihodom skozi vrata požanješ cel kup zavidljivih pogledov. Saj ne, da ti je to pretirano mar, ampak godi pa. Dobra glasba, zabava na nivoju in potem se zgodi. Vedno! Ker je svet vas. Na zabavo pride tudi bivša tvojega fanta. Z enako majico. Pa še bolje ji pristoji.  Najboljši žur v hipu postane najahujša nočna mora in tista majica obleži v omari kot slab spomin.

Želiš izstopati iz množice, pa te vedno znova posrka v vrtinec skupaj z ostalimi. Tavaš naokoli v želji da najdeš nekaj samo tvojega. Nekaj, kar bo izrazilo tvojo edinstvenost, kar te bo ločilo od sive množice.

Trešpank te razume in je vedno na tvoji strani. Ve kaj je edinstveno, to spoštuje in se veseli s teboj. Zato izdeluje samo edinstvene kose oblačil, s katerimi se sanjska zabava vedno zaključi z nasmehom na ustnicah. Obišči nas na Bledu.

FOTO: Anke Simončič

25.05.2011

Dobrodošli

Jahaš duh časa skozi sivine vsakdana in se ne meniš za ograje in meje, ki jih črtajo trendfriki. Namesto uhojenih poti iščeš divja prostranstva in se izgubljaš v neskončnosti. Črpaš iz globine narave in posedaš po mestnih ulicah. Trešpank lepi obliž na smisel tvojega življenja.


Kje smo, kdaj smo?

Grajska cesta 4, 4260 Bled
pon - pet: 12.00-19.00 sob: 10.00-13.00

Razišči Trešpank

Facebook

Sodelujemo s